sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
subota, travanj 26, 2008
Većina muškaraca često ostane zatečena i ne zna kako da se ponaša i kako da regira u situacijama kada smo nabrijane.
Ako su loši ili bezobrazni onda smo još više nadrkane ako su ljubazni i počnu nas tetošiti onda nas opet nadrkaju jer ...jer... zašto? hm...a da jer mislimo da nam to nekaj govore samo da bi zaboravile zašto smo se naljutile.
Kako god nije nam dobro.
Naravno ni mi same ne znamo kaj bi ali neke stvari su ipak malo fiksnije nego ostali pokušaji ponašanja prema nama.
Dosta je bitan izvor ljutnje tako da ako konkretno niste vi krivi nego nešto tamo ali istresamo se na vas onda nemojte otići nego budite tu i malo stisnite zube. Dajte doznanja ali na diskretan način da iako nam je puknuo nokat i imamo prljavu kosu i nismo našminkane i ako smo zločeste prema vama u tom trenutku da nas ipak volite. Znamo mi da to nije ok od nas prema vama ali danas nama a sutra vama. (hm...da...)
Ako ste vi izvor ljutnje e pa onda najbolje da priznate ako ste krivi i ako niste te pustite da odradimo svojih par minuta te da nas ne uvjeravate u suprotno. Svakako kad vas izbacimo i kažemo da vas nikad više ne želimo vidjeti ni čuti vi nazvite za kojih dva sata i opet za koja tri te obavezno se pojavite drugi dan. Bjes i ljutnja moraju odraditi svoje pa nam onda sve ispočetka ispričajte.

Svi smo mi ljudi i svi imamo svojih mušica i možda za sve ne postoje ista pravila i načini ponašanja ali u globalu sve je tu negdje.
Ne znam koliko je to žalosno ali je istinito da lubav ne prestaje i kad nas voljena osoba povrijedi najviše nego treba vremena da prođe. Osobno nisam osoba koja prašta i kada me netko povrijedi ja ne dajem druge prilike jer nakon prve sve je polovno a ja sam cijela osoba i hoću sve cjelovito. A ljutnja je nešto drugo što prođe čim si nađemo prihvatljivo opravdanje.
Uživajte i ne svađajte se puno jer se vrijeme može iskoristiti daleko kvalitetnije.
bongologija @ 16:14 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.