sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
subota, prosinac 8, 2007
Postoje faze ili možda bolje pitanja kojih se mora dotaknuti svaki odnos kad tad a to je koliko nam taj netko znači i koliko od njega očekujemo. 
Svima je već jasno da se često zaljubljujemo ili možda blaže rečeno zanosimo predođbom koju stvorimo o nekome. Nevjerovatna je moć vlastitog uvjeravanja da je netko nešto što nije tj. preuveličavanja nekih osobina koje nam odgovaraju i prilagođavanje događaja kako nam se čini da je najbolje ih prezentirati. 
U svemu tome mene zanima kada nastupa trenutak realnosti? Kada postajemo svjesni stvarnosti nekog odnosa?
Iz svega toga dalo bi se zaključiti kako su ljudi jako subjektivni i svaki pojedinac prilagođava svijet sebi pa su stoga posljedice takve kakve jesu.
Vjerovatno niste jedini kojima se desilo da npr. u novom partneru tražite osobine koje će zadovoljiti vaše trenutne potrebe i onda se probudite u čudnim situacijama kada se zadoviljite. I sva ta silna tzv. prijateljstva od kojih očekujete puno a za uzvrat spremni ste dati što?koliko? ravno nuli
U svemu tome nije ni čudo što se često razočaramo u ljude a oni ni krivi ni dužni jer su oduvjek bili ono što jesu ali mi to nismo vidjeli jer nam nije bilo po volji.
Da bi nam odnosi bili bolji treba prihvatiti ono što sami jesmo i ono što su zapravo drugi. Tada bi prestale sve gluposti između muško ženskih odnosa, poslovnih i prijateljskih odnosa.
Treba biti realan. I mogu bez imalo ustručavanja reći da su muškarci realniji od žena. Nažalost za nas žene.
bongologija @ 18:08 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.