sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
utorak, studeni 6, 2007
Krajnje je vrijeme da riješimo misterij vezan za ženske grudi ili možda nekako prirodnije rečeno sise. Neće ovo biti izjašnjavanje o tome kaj je bolje svršavanje na ovolike ili onolike ili ovoga ili onog oblika.
Uvijek me je znala zadiviti ta muška opčinjenost i nimalo rijetka ženska opčinjenost sisama. 
Zašto? 
Mislim da to nema konkretno velike povezanosti sa provokativnosti ili da je ta "izraslina na tijelu" nešto ljepša od noge ili guzice nego to je genetski. 
Stoga više nemojte puhati na muškarce koji bulje u njih. 
Zamislite kako bi bilo vama da skoro prve dvije godine života sise vam znače život u doslovnom i prenesenom značenju. Hrane vas, daju vam najudobnije mjesto za počinak i sigurnost i onda odjednom to vam biva oduzeto iz vama onda nerazumljivih razloga. 
Naravno kao i svaku traumu iz djetinjstva to zametnete pa onda sve ostaje na podsvijesti. Zapravo gotovo zaboravite na to i kad onda negdje pred pubertet opet počinjete sliniti i sebi dajete razna objašnjenja za to. 
Ma nije ni bitno više objašnjenje jer je tu potreba koja nadjačava sve. Sila koja tjera da ih uočite, poželite taknuti usnama dodirivati. Kao ovisnik koji ne može protiv sebe.

Stoga drage žene imajte malo razumjevanja jer u pitanju su traume iz djetinstva koje im vi možete pomoći nadvladati davajući im priliku da se podsjete kako je lijepo biti sretan ko dijete.


bongologija @ 17:27 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.