sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
utorak, lipanj 3, 2008
Možemo naći tisuću i jedno dobro opravdanje zašto se zatvorimo i guramo ljude od sebe očekujući da će razumjeti zašto je tako najbolje. 
A koje su posljedice toga?
Nikako nije isto biti taj koji se zatvara želeći zaštiti prvenstveno sebe pa onda tog drugog i biti onaj koji je odgurnut. 
Tko je žrtva takvog ponašanja?
Stvaranje rupe među vama puneć je zrakom  koji u svojoj biti i nije najbolja izlolacija jer kroz njega sve prolazi.
Biti odgurnut od nekoga tko vam je bitan što sve znači?
Zar smo mi nekome tako malo bitni kada postoji nešto zbog čega vlastitom voljom odbacuje nas i našu ljubav kojoj je prihvatljivo sve ili pak smo mi ipak tako puno bitni kada nas gura jer se srami svoje slabosti i na to ga/ju tjera strah da će nas povrijediti....što mislite kako odgurnuta osoba od ta dva načina trebala da razmišlja?
Puno pitanja...da...a ne mislite da bi možda sve jednostavnije bilo kada bi tom nekome odgurnutom se dala brilika da sam/sama odluči hoće li se odmaknuti ili ostati?
Mislim da nitko ne želi biti na taj način zaštićen jer manje više dovoljno smo odrasli da znamo zašto smo ovdje gdje jesmo i da nas neće ubiti to nešto za razliku od te praznine tog zraka koji filtrira sve te poglede i dodire koji su nakon toga bez okusa i mirisa. Sve je kao uredu a zapravo nije ni najmanje.
Ne znamo ni kako se ponašati ni kako regirati kada nas dotakne samo nečije naličje osim što se osjećamo krivima jer smo tu.

Ne djeli nas netko treći nego djelimo se sami mi....
bongologija @ 13:00 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.