sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
nedjelja, lipanj 22, 2008

Kada neki odnos završi bio on okrunjen brakom ili ne nađemo se u situaciji da smo najčešće razočarani, povrijeđeni, depresivni i skloni svakojakim zaključcima i reakcijama. Svatko se nosi na svoj način sa boli premda često u toj fazi napravimo i najveće gluposti i donesemo neke krive odluke. Osobno mislim da nije toliki problem što je taj netko prestao da nas voli koliko u našoj nekakvoj hedonističkoj navici.

 Ljubav nikad ne prestaje od danas do sutra i sa sigurnošću tvrdim da svi mi osjetimo kako prestaje i nestaje tako da nismo šokirani toliko tom činjenicom nego nas boli to što moramo mijenjati cijeli svoj svijet i uhodani način života. Nikako nije jednostavno promijeniti sve planove i biti izbačen iz putanje kretanja ali ni to nije kraj svijeta.
Teško je počinjati ispočetka i sve raditi sam ali sami sebe dovodimo u takvu situaciju jer kada se ko neki pomahnitali blesavci zato što smo se zaljubili odričemo svega samostalno postignutim te odbacujemo stare navike zbog nekakve tzv. ljubavi od koje se kao same ne živi ,nitko od nas ne pita a kaj sutra kada ta ljubav nekim slučajem nestane?!
Nisam za to da se odreknemo zajedništva ali to ne znači odricanje sebe kao samostalne osobe. Glupo je reći ali većina nas nakon prekida kao da ne znamo samostalno ni da hodamo pa nam je kriv cijeli svijet zbog te nekakve tzv. nepravde.
Uredu je nekoga jako puno voljeti ali sebe mora se voljeti više i u svakom trenutku zbog sebe i svoje budućnosti biti iskren prema sebi i svemu ostalom. Znam da to tako ne zvuči nešto jako lijepo ali je činjenično. Nemojte to shvatiti tako da sada treba samo gurati po svom jer daleko od toga treba tu biti čitav niz kompromisa i poštovanja.


Želim reći prije nego se popnete na oblak provjerite da li imate padobran a briga za vlastitu sigurnost nije kalkulacija te ako mi to ne napravimo neće vjerujte ni itko drugi.                               

bongologija @ 20:36 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.