sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
utorak, lipanj 17, 2008

O konkurenciji ne volimo misliti a kamoli govoriti ali opet s druge strane toliko pažnje posvećujemo njoj da zaboravimo na sam objekt oko kojeg se na neki način borimo. To i nije toliko rijetka situacija  u odnosima posebno kod žena.


Nevjerojatna je količina utrošene energije na to kako ta neka izgleda i je li bolja od nas. Smiješno u svemu tome što od silnog nadmetanja sve više počinjemo sličiti jedna drugoj. Zato sada i živimo u nekom svijetu klonova jer svi se isto oblačimo i svi bi htjeli biti anoreksični i svi na isti način razmišljamo. 
Onda očekujemo od muškaraca da izaberu jednu od nas a po kojem kriteriju ako smo sve iste?!


Osobno da sam muškarac ježila bi se onih ženski društvanaca u kojem ne znaš s kojom razgovaraš jer sve zvuče kao tvoja draga. Ste primijetili da su ili sve plave ili crne u društvu odnosno da je rijetko da ako jedna prijateljica ima pramenove da ih druga nema. Barem mi žene smo maštovite pa ne znam zašto si dopuštamo takve stvari. Ko da su nam individualne osobine presušile.
Dakle, put do uspjeha i to ne samo kod muškaraca je da budemo ne sad svom silom drukčije nego svoje. I kakve veze ima da li mu dale na prvom ili na drugom spoju?!? Bitno je ako se tiče osobno nas a ne naše brige kaj će reći naše uvažene prijateljice.


Bitno je da uživamo a to nećemo moći sve dok se ponašamo po nekakvim šablonama koje su posljedica nešto svjesne a nešto nesvjesne konkurencije. Budimo odvažne da budemo mi kakve jesmo. Konkurencija je bitna onoliko koliko joj mi damo pažnje.


bongologija @ 20:39 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.