sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
ponedjeljak, siječanj 21, 2008
Ne bih o detaljima nasilja u fizičkom pogledu jer modrice izbljede a rane zarastu i u svemu tome to je nekako sporedno nego nešto drugo me na žalost nasmijava.
Opravdanje zašto je udario ženu će definitivno naći svaki muškarac ali to je kao u bilo čemu drugom uvijek si nađemo opravdanje ili ono što je potaknulo to ali...hm...ali meni je smiješno iako grubo zvuči u toj situaciji da će najbolje opravdanje zašto je udarena naći upravo žena koja bi trebala kao biti žrtva.
Stoga, tko ovdje mulja?
Mislim, da ni jedna osoba iole normalna ne može tolerirati ni naći opravdanje za nasilje nad sobom odnosno nema te ljubavi i nema tog razumjevanja.
Pošto sam stava da svakome prilaze onakve osobe kakav signal šalje to bi značilo da je u biti na neki bolestan način i te žene imaju takvu nekakvu potrebu da budu potlačene ali kad stvari malo izmaknu kontroli onda bi se zbog susjeda bunile.
Ne može meni nitko prodavati priču kako nije oduvjek takav i da ne zna što ga je to promjenili i sve takve neke spike jer agresivan karakter se odmah prepozna ili zamjeti stoga znale su za koga se udaju i kome će rađati djecu.
Naravno znam da ovo kaj pišem neće naići na odobravanje ali dajte malo razmislite pa same su se našle u takvoj situaciji i same su pristale na to a drugi par rukava je kaj posljedice ne odgovaraju.
Svatko je odgovoran za svoje postupke i nitko nikoga ne može natjerati na nešto kaj ne želi jer ipak ako su pored toliko muškaraca na svijetu izabrale baš njega e pa neka si ga imaju.
Žao mi je djece u takvim brakovima i to je jedine stvarne žrtve.
Ona koja kaže da nema načina i da ne može protiv nasilnika priča gluposti jer osobno jednom bi me pretuko ali ja bi ga odležala.
bongologija @ 17:55 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.