sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
petak, siječanj 4, 2008

Nikada mi nije bilo jasno još kao djetetu zašto ih zovu "crtićima" kao da mi djeca nećemo znati o čemu se radi...ah da, danas čitam u novinama o pornićima i koliko ih kao ljudi gleda i sad ispada kako ih dosta njih gleda i da se većina toga srami...čista glupost.
Neću govoriti o mukom stajalištu o pornićima nego malo o ženama koje pričaju gluposti i glume ponavljam glume gnušanje. Ona koja kaže da je to grozno i bezveze laže koliko je teška.
Prvo sam čin sexa bilo kakvog po prirodi uzbuđuje i druge tako da onaj koji to može gledati mrtvo hladno ima nekakvih ozbiljnih problema.
Svi vole pogledati porniće što iz znatiželje, što zbog podraživanja što u znanstvene svrhe radi unapređivanja vlastitih tehnika. Kako god se okrene vole ih muškarci a žene obožavaju.
Javno odbijanje priznavanje potrebe za gledanjem kod žena proizlazi iz čiste kompleksnosti jer se boje da neće biti tako dobre i da neće tako izgledati što je malo ironično jer te iste žene koje tupe o dubini nekakvih osjećaja zapravo sebe ograničavaju površnošću.
Njih više brine da li će u korzetu izgledati debelo nego uzbuđenje koje potencira takvo nešto. Ista stvar je za svjetlo odnosno mrak. Kako može netko uživati u mraku da ne vidi partnerov pogled pun požude i da sve se svodi na nespretno pipanje i naguravanje!?!
Nisam za to sada da se pretjeruje sa pornićima nego da ih se prihvati u tom pogledu seksualnosti koja nam omogućava nekakvu recimo višu razinu sexa koja će zadovoljiti neka naša maštanja.
Sex je danas umjetnost (ako nisu u pitanju ekstremi) i prilika da sebe izrazimo bez riječi (samo one male prljave) samo se treba opustiti i prepustiti.


bongologija @ 20:45 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.