sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
utorak, svibanj 27, 2008

Već nekoliko puta sam spomenula kako mrzim čekanje i ne zbog čekanja i nekakve dosade nego što svaki put kad nekaj čekam vidim ili pročitam nešto kaj me prestravi. Jučer čekam na red za pranje auta na benzinskoj  i naravno tamo je hrpa razno raznih ženski časopisa koje ne kupujem i ne čitam jer nije da podcjenjujem ali sve se to svelo na nekakve reklamne kataloge gdje je sreća naći jednu normalnu rečenicu koja ništa ne prodaje. Vrag mi nije dao mira i počnem da listam. Ne znam kaj mi je to trebalo jer kao inače ostala sam paf.

Kaj samo ti časopisi govore o nama ženama? Pa mi smo prema ovom depresivno destruktivne s nulom samopouzdanja koje sve lječe kupovinom. Sve ovo je jedna velika laž i ne boli me to toliko kao činjenica da mi pristajemo na to i mirimo se takvim nekakvim profilom.

Kaj je vama žene drage?

Zar zbilja vjerujete da će vas netko voljeti više ako mirišete ovako ili ako se depilirate onako ili ako imate najnoviji model naočala?

Zar mislite da ćete iz novina naučiti kako biti zavodljiva?

I doista ste uvjerene da će vam nekakav test reći koliko vas vaš partner voli i da li vas uopće voli?

Ne znam da li bi se smijala ili plakala nad ovim upustvima kako ga zadržati u krevetu ili kaj ja znam već...

Strašno...strašno...strašno...

Ovo govori puno i o našoj inteligenciji....

 

Nije mi namjera ikoga vrijeđeti ali dajte pa mi smo žene i nama su neke stvari urođene i sve ono kaj jesmo to smo od rođenja i taj netko nas voli zbog onoga kaj jesmo a ne kaj bi trebale biti.

 

Ovo je žalosno.

 

Osobno mislim da vrijedimo više od onog što piše o nama u novinama i ni jedan muškarac ne može biti lijep i na tako prirodan način zavodljiv kao žena. Zadivljujuća je ženska sposobnos percipiranja nekih stvari. Mi smo ono ljepše na ovom svijetu a prodajemo se za polovnu robu...

bongologija @ 09:11 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.