sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
ponedjeljak, siječanj 14, 2008
Razumjem da te bivše dečke, ljubavnike ili kaj već često mrzimo, često i dalje volimo i patimo, često im se inatimo i osvećujemo ali nije mi jasno zašto tako često želimo da i dalje ostanemo frendovi jer to je čista glupost.
 Jednostavno nije moguće i zapravo to nema nikakve veze s prijateljstvom nego samo sa potrebom da i nakon nekog odnosa nekoga kontroliramo i na taj način sebe zavaravamo da još postoji nekakav odnos i da nismo same.
Ako su već bivši za to postoji neki razlog onda neka i ostanu tamo u prošlosti. 
I u ostalom kakve su šanse da ako nastavimo izlaziti i družiti se s bivšima da će nam prići netko novi a da mu pri tom nećemo morati objašnjavati da se mi NE ŠEVIMO s novopečenim najboljim prijateljem i NEMA ŠANSE da nam ponese nostalgija nakon druge boce vina i da nas NE DIRA ako on pred nama zavodi neku drugu...moš si mislit da će nam povjerovati jer ne vjerujemo ni same sebi.
Moja predpostavka je da ako neka kaže da je u super odnosima s bivšim i da su frendovi vjerovatno ona zajebala stvar jer da je on vjerovatno bi klela i dramatizirala na njegov spomen. Kaj ne?

U svakom slučaju da su bivši tako dobri ne bi bili bivši stoga ostavimo ih iza sebe i nađimo sebi neke nove bivše.
bongologija @ 16:34 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.