sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
ponedjeljak, lipanj 9, 2008
Zaljubljenost je jedan od fenomena koji me tako fascinira zbog tog njegovog silnog utjecaja na prvenstveno psihički ali i fizički dio čovjeka. Toliko gluposti, nerazuma i suludih radnji ne bi napravili ni da nam netko prijeti smrću. Ne znam da li postoji iakakva droga koja može proizvesti takvu euforiju a s druge strane nema nikakvih štetnih posljedica...hm....zapravo ima....ali dobro , znate što sam mislila.
Čovjek se najčešće zaljubljuje u nestvarne osobe odnosno one koje su doista nama nestvarne (nekakvi idoli i poznati) i nestvarno stvarne osobe.
Svi smo prošli nekakvu fazu ljepljenja postera po zidovima sobe i maštanja o dotičnoj ili dotičnom predmetu obožavanja. U toj zaljubljenosti mašta nam toliko radi da nema filma koji bi pored našeg scenarija dobio oskara. Fascinantno.
Hm...sad mi je nešto palo na pamet...hm ako dečki ljepe postere nogometaša znači li to...hm...ma ne...evo pokušat ću zaboraviti... glupe li pomisli...
Zaljubljenost je zbilja ljepa stvar i jako tehnološki napredna jer omogućuje nam da u isto vrijeme živimo u dvije dimenzije.
Osim te dvije dimenzije tu su te stvarno nestvarne osobe. Opće je poznato kako zaljubljen čovjek ništa ne vidi odnosno vidi samo ono što mu u tom trenutku odgovara. Sve to ide do te krajnosti da osobi dajemo osobine koje nema i modeliramo je tako da nam u svemu odgovara. Sve je to prekrasno kada nas može ispuniti dodir nečijeg pramena kose ili miris kože...hm...sad ćete reći da sam neromantična ali dajte pogledajte malo realno nije li to sve nekako pretjerano i nestvarno?! U svakom slučaju nema veze jer je to prekrasan osjećaj. Fascinantno...ponavljam...

Biti zaljubljen...treba to često konzumirati jer zaboravljamo sve loše i izvlači iz nas ono najljepše. Beskrajan poticaj da budemo mi.
Definitivno probajte na vlastitoj koži. Kažu da uklanja i bore...
bongologija @ 11:01 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.