sve ono na što sam se spotakla....
Hodajuća katastrofa
Blog
subota, prosinac 22, 2007
Da, bila sam zločesta i neka se javi onaj tko nije u prošloj godini bio ni jednom. Ljudi smo i sebični smo kada su u pitanju naše potrebe ali uvijek postoji da to ispravimo ili se barem ispričamo.

Stoga ovaj članak neka bude izazov svim onima koji su dovoljno hrabri i samosvjesni da navedu pet isprika za prošlu godinu na svom blogu.

Trenutak iskupljenje.

1. Ispričavam se svojim roditeljima što h nisam dovoljno često zvala ni im dolazila a bila sam u prilici. (Često mi se nije dalo iz nikakvog razloga. Sreća da znate da vas volim i da se nisam otuđila)

2. Svojoj prijateljici što sam je nekoliko puta ostavila na cjedilu zbog tzv. prioritetniji stvari. (Trebale smo više izlaziti i se neobavezno družiti. Fale mi naši glupavi razgovori i tračanja.)

3. Jednoj posebnoj osobi koju sam iskoristila za svoje osobne ciljeve i potrebe. (NIsam to svjesno radila i nemam nikakvog opravdanja)

4. Svom šefu kaj kasnim stalno na posao i stalno nekaj filozofiram. (Ah žene...ali trudim se)

5. I doista se ispričavam sebi što se nisam bolje brinula za svoj organizam a ni za svoju psihu. ( Često sam se iscrpila srljaući i hraneći potrebe i želje unatoč mogućnostima)
bongologija @ 18:26 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
64977
Index.hr
Nema zapisa.